1. Hjem
  2. Om oss

Om Tid Bolig

Bilde Pål Tid Bolig.jpgTid Bolig har gjennom 20 år bidratt til at tusenvis av nordmenn har fått unike og vakre boliger som de stolt kan komme hjem til. Vi er ikke en typisk kataloghus-leverandør. Det vil si at vi leverer boliger som skiller seg ut i mengden - i stedet for å være en av mange like. Daglig leder i Tid Bolig er selv en erfaren byggmester som forstår at både konstruksjoner og konstruktive samtaler gir de beste og mest forutsigbare sluttresultatene.

Vi er en totalleverandør som ordner alt for deg. For bak et ferdig hus ligger det selvsagt mye man må tenke over. Kanskje ting man tar for gitt. Alt dette skal du slippe å bruke tid på. Det er derfor vi heter Tid Bolig. Vi er rådgiveren som finner ut hvordan du best mulig kan utnytte tomten din innen for gjeldende regler. Vi hjelper deg med alle søknadene - og sammen med deg og våre dyktige arkitekter skaper vi et fremtidig hjem for deg og din familie.

En investering i en Tid Bolig er en investering i egne verdier, laget med en slik kvalitet som både dere, barna og fremtidige generasjoner vil nyte godt av.

Har du en tomt eller eier du en eldre bolig som burde erstattes med en ny bolig? Spar tid - ta kontakt med oss for en hyggelig prat i dag.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.